Verkoopklaar

Veel ondernemers wachten niet meer tot hun pensioen tot ze hun bedrijf verkopen. Sommigen hebben zelfs bij de start maar één doel voor ogen: de exit. Als u nu al weet dat u binnen een paar jaar wilt verkopen, waar moet u dan zeker op letten. Elke verkoop begint met een goede en tijdige voorbereiding.

Bij de vraag is uw onderneming verkoopklaar zijn  de volgende zaken uitermate belangrijk:

  • Is uw onderneming up-to-date?
  • Is de structuur van uw onderneming (fiscaal) optimaal?
  • Liggen uw afspraken met derden goed vast?
  • Zijn uw balans en de winst- en verliesrekening in optima forma?
  • Is dit het juiste moment om te verkopen?
  • Is de verwachte verkoopprijs realistisch?

Als u overweegt om uw onderneming te gaan verkopen, is de Robbins & Chivers OverdrachtScan de methode om snel en adequaat na te gaan of uw onderneming verkoopklaar is. Het is een persoonlijk advies en geeft u uiterlijk binnen twee weken antwoord op al uw vragen. En dat tegen een vooraf overeengekomen prijs dus geen verrassingen!

Hoe werkt de OverdrachtScan?
Tijdens de OverdrachtScan gaat de Robbins & Chivers Intermediair uitvoerig in op alle vragen die bij u leven. Onze professional licht uw onderneming binnen enkele dagen door. Hij stelt een rapport met aanbevelingen op en geeft aan of uw onderneming verkoopklaar is. Door dit rapport heeft u de noodzakelijke informatie om tot een goed gefundeerde beslissing te komen. De Robbins & Chivers OverdrachtScan neemt al uw twijfels weg!

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.