Intermediairs

Voor de Robbins & Chivers Intermediair staat het belang van zijn klant voorop. Robbins & Chivers Intermediairs volgen de richtlijnen van het Register van Adviseurs Bedrijfsopvolging waardoor ethiek en discretie gewaarborgd zijn. Daarnaast is Robbins & Chivers lid van de branchevereniging van bedrijfsoverdrachten: de BOBB.

Onze intermediair kent geen belangenverstrengeling, hij werkt uitsluitend op basis van een opdracht van een van beide partijen.

De toegevoegde waarde van de Robbins & Chivers Intermediair :

De Robbins & Chivers Intermediair brengt rust en zekerheid!
Een bedrijfsoverdracht is een proces dat veel kracht, energie, tijd en aandacht kost. Kracht, energie, tijd en aandacht die u hard nodig heeft voor uw normale activiteiten.

Zulke belangrijke zaken gelijktijdig doen, gaat altijd ten koste van het een of het ander. Als u gebruik maakt van de diensten van Robbins & Chivers heeft u de rust en de zekerheid om uw normale activiteiten ongestoord uit te voeren!

De Robbins & Chivers Intermediair kent de valkuilen!
Onze intermediair heeft zich volledig toegelegd op het complexe vakgebied van bedrijfsoverdrachten. Hij heeft dan ook een geweldige expertise opgebouwd en hij kent alle valkuilen die bij het proces van bedrijfsoverdrachten aan de orde kunnen komen. Onze intermediair behoedt u ervoor dat u in zo’n valkuil terechtkomt!

De Robbins & Chivers Intermediair kan emoties uitschakelen en afstand nemen!
Emotie is het meest onderschatte aspect bij bedrijfsoverdrachten. Op elk moment in het proces van bedrijfsoverdracht kan emotie de overhand krijgen met het nare gevolg dat de besprekingen stroef gaan verlopen of vastlopen. Of zelfs, nog erger, dat de onderhandelingen worden beƫindigd. Door zijn specifieke opleiding en ervaring is hij in staat om lastige klippen te omzeilen en het proces soepel en deskundig naar een goed einde te brengen!

De Robbins & Chivers Intermediair bereikt het optimale resultaat!
Onze intermediair kent de markt voor bedrijfsoverdrachten en haar gedragingen als geen ander. Hij heeft zich volledig toegelegd op bedrijfsoverdrachten en zal ook voor u het optimale resultaat behalen!